Vad är Level Up?

Level Up är en ideell förening vars syfte är att jobba med Tv-spel som social utveckling.
Varje år genomförs en välgörenhetsstream i syfte att samla in pengar till välgörande endamål och uppmärksamma dessa organisationer och deras arbete. Spelkvällar annordnas var annan vecka för våra medlemmar,
där kan man träffas, spela, och framför allt umgås med varandra.

Föreningens stadgar hittar du här: STADGAR
Vill ni fråga föreningen något kan ni alltid nå oss på
info@levelupsverige.seHistorik

Level Up började som ett litet hobbyprojekt.
Med inspiration från stora insamlingsstreamar, som Game Done Quick och Spelhjälpen, bestämde sig vännerna Christoffer Johansson och Johannes Ryding för att göra en ett Tv-spelmaraton som skulle sändas live över en hel helg.
Sagt och gjort, 17-19 juni 2016 gick första Tv-spelmaratonet av stapeln och det gick långt över deras förväntan. Ingen av dem hade någon direkt tidigare erfarenhet utav att streama, och inte heller någon direkt anknytning till tv-spelbranchen, men de har alltid varit stora spelentusiaster. Ändå kom många gäster och hjälpte dem igenom helgen, folk spelade, pratade om spel och hade en mysig tid, medans fler och fler anslöt sig till streamen. Och med hjälp utav alla underbara gäster, tittare och donatorer så lyckade Level Up samla in 16.367 Kr till Barncancerfonden.

Johannes och Christoffer blev väldigt rörda och stolta över allt stöd som de fick under streamen.
Både innan och efter streamen pratades det mycket om att starta en Tv-spelförening i Borås, det kändes bara som nästa logiska steg. Efter några månader bildades föreningen som nu ska jobba mot en framtid som är lite ljusare och lite bättre på grund utav ett starkt och varmt spelkommunity.

Nu har det gått ett par år och föreningen växer hela tiden men framför allt växer välgörenhetsstreamen,
som nu har över 150,000 tittare per stream och som sammanlagt under åren har samlat ihop över 100,000 till olika välgörenhetsorganisationer.

Styrelsen

Johannes Ryding

Jojje

Ordförande

jojje@levelupsverige.se

Christoffer Johansson

Koffa

Kassör

koffa@levelupsverige.se

Robin Bruzda

Bruzda

Sekreterare

bruzda@levelupsverige.se